Fri frakt över 500 kr 1-3 dagar leverans Säker betalning 100% äkta varor

Vi använder cookies för att kunna erbjuda dig en bättre upplevelse i vår webbutik och vi rekommenderar att du accepterar dessa för kunna njuta av upplevelsen fullt ut.

Om oss

Beautrix grundades år 2017. Företaget har sitt säte i Landskrona, med postadressen Vengatan 26. Vi innehar F-skattsedel; Organisationsnummret är SE900228260701.

Vår vision

Som namnet avslöjar så ligger vårt största fokus på skönhetstips. Vår ambition är att göra skönhet till något som passar alla; Vare sig man är den oerfarna som vill lära sig allt från grunden, den nyfikna som vill testa något nytt, eller skönhetsexperten som vill utmana sig själv. Vi vill få bort bilden av att skönhet skulle vara något svårt eller komplicerat. Om inte produkterna är verktyg nog så kommer vi även att arbeta för att så snart som möjligt få upp olika guider med tips och råd som kommer att underlätta ännu mer.

Produkterna

Har du sett alla spännande nya skönhetsprodukter som flödar över hela nätet? Håller du koll på alla de senaste skönhetsinnovationerna? Vi håller koll åt dig! Vi samlar alla de mest nytänkande innovationerna på ett och samma ställe.
Självklart inkluderar det även de oslagbara kultklassikerna som fortfarande fungerar år efter år. Allting är noga utvalt för att följa den senaste utvecklingen och de hetaste trenderna. Många oumbärliga produkter väntar fortfarande på att hitta hit till Sverige, och det vill vi ändra på! Vi gör det enkelt för dig att hålla koll på det senaste. Samtidigt som produkterna kommer göra skönhet till något som är både enkelt och roligt!

Äkta varor

Med den ökande handeln av förfalskade varumärken vill vi markera vår ställning mot detta. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga när de handlar hos oss. Därför garanterar vi att alla våra varor är äkta och kommer framförallt från godkända distributörer i Sverige och Europa, samt direkt från tillverkaren. Du kan vara trygg med att du får vad du betalar för när du handlar hos oss.

Varmt välkommen till vår butik!

Om mig

Jag som startat Beautrix är sedan tidigare utbildad hudterapeut och massör. Men jag har även gått kurser i både make up och hårstyling. Skönhet och hälsa är min passion och för mig är det självklart att dessa är tätt sammankopplade med varandra. Vilket jag även försöker spegla i butiken.
Jag kommer ständigt att sträva efter att lära mig mer och hålla mig uppdaterad om det senaste inom både skönhet och hälsa. Givetvis delar jag mer än gärna med mig av mina kunskaper och upptäckter med er!