Fri frakt över 500 kr 1-3 dagar leverans Säker betalning 100% äkta varor

Vi använder cookies för att kunna erbjuda dig en bättre upplevelse i vår webbutik och vi rekommenderar att du accepterar dessa för kunna njuta av upplevelsen fullt ut.

Alla produkter från Tweexy

Skaparna Liz och Mark ville hitta ett problem att lösa. Och eftersom nagellack är en av de mest använda skönhetsprodukterna värden över, så de valde att fråga runt om vilka problem man hade när man lackade sina naglar. Det visade sig att spill, droppar, välta flaskor och svårighet att nå flaskans botten var vanliga problem. De berättade om skakiga händer, kladd, fläckar och att ständigt sträcka sig efter flaskan. De visste inte riktigt var de skulle placera flaskan när de satt i bilen, på stranden, i sängen, i soffan, i badkaret, på ofentliga toaletter, på jobber, i skolan, på bussen eller tåget, på flygplatsen... överallt! De ställde sig frågan; "Varför fanns det ingen bra nagellackshållare? En som var liten, mjuk, bekväm, enkel att använda, trendig, färggrann, och framförallt... användbar och lätt att ta med sig." Andra nagellackshållare som redan fanns på marknaden var av dålig kvalitet, luktade illa, billiga, opraktiska och de var varken snygga eller roliga att använda. Så därför började de utveckla det som idag kallas Tweexy!

Visar 1 - 1 av 1 artikel
  • Tweexy - Nagellackshållare
    TR-TWEEXY

    Tweexy - den originella nagellackshållarenDen första nagellackshållaren av sitt slag. Passar alla fingerstorlekar och alla sorters nagellacksflaskor.Har du svårt att veta var du ska ställa nagellacksflaskan när du lackar naglarna? Utan att den riskerar att den ramlar omkull! Med Tweexy har du alltid koll på nagellacksflaskan - placera den bara på dina...

    159 kr 199 kr -20%