Fri frakt över 500 kr 1-3 dagar leverans Säker betalning 100% äkta varor

Vi använder cookies för att kunna erbjuda dig en bättre upplevelse i vår webbutik och vi rekommenderar att du accepterar dessa för kunna njuta av upplevelsen fullt ut.

Varumärken Det finns 13 varumärken

 • Beautyblender

  Beautyblender är den populäraste makeupsvampen idag och finns numer i många olika färger och former. Men allt startade med den rosa, elipsformade original-svampen som skapades av företagets grundare Rea Ann Silva.

 • Blax

  Blax har sitt ursprung i Japan och är tillverkat i ett superstarkt återanvändbart plastmaterial, i en enda hel enhet, utan några metallbitar eller sömmar. De är certifierade av Oeko-Tex Standard 100 Class - ett av de hårdaste produkttesterna i världen. När man tar av hårsnodden från Blax, glider de av utan att dra i håret.

 • Haminey

  Haminey är det lilla företaget med stora idéer. De vill ligga i framkant inom innovativa skönhetsprodukter och The Original Squeegie Blender är bara början!

 • Invisibobble

  Idén om Invisibobble började ta form när grundaren Sophie, gick på universitetet. Hon älskade att sätta upp håret i hästsvans, men störde sig på att hon fick huvudvärk varje dag, och att håret fick fula märken. En kväll när hon skulle ut på fest fick hon syn på den spiralformade telefonsladden som hängde längs väggen. Den använde hon för att sätta upp håret och skapa pricken över i:et till hennes outfit. När hon vaknade på morgonen upptäckte hon att hon för en gångs skull inte hade någon huvudvärk. Hon märkte även att när hon knutit loss telefonsladden, så syntes märkena inte alls lika mycket som det brukade! År 2013 lanserade man sedan det som idag har blivit en storsäljare världen över; Invisibobble!

 • MakeUp Eraser

  Den originella MakeUp Erasern skapades 2012 av Daniel och Elexsis McCarthy. Det är en revolutionär produkt som förändrar hur smink tvättas bort, och används av miljoner kvinnor världen över. 

 • Maria Shireen

  Det hela började med att grundaren Shireen Maria Thor fick ett specialdesignat armband från maken i present. Han hade noterat hennes vana av att alltid ha en hårsnodd runt handleden. Problemet var att det såg hemskt ut och att hårbanden alltid lämnade fula märken efter sig. Så maken hade bestämt sig för att lösa problemet. Han skapade ett armband som avlägsnade trycket på handleden, samt gjorde hårbandet till ett klädsamt smycke, med hjälp av fåror, som höll detta på plats. Han hade graverat hennes namn "Shireen Maria" på persiska. Men insåg inte att det läses baklänges. Så istället stod det "Maria Shireen", vilket också betyder "Bittersweet" på engelska. Vilket blev namnet på den första kollektionen.

 • Mini Mani Moo

  Mini Mani Moo skapar kreativa, innovativa, och tidssparande produkter. Produkterna är Cruelty-free och tillverkas i USA. Vare sig det är avancerade nageldesigner eller vardaglig lackning, så har Mini Mani Moo vad som krävs.

 • Molly Cosmetics

  Skapad av två bästisar - en makeupartist och en stylist. Flaggskeppet Silisponge har slagit igenom världen över och har gjort stora intryck tack vare hur den hjälper till att spara på foundationen då den är tillverkad i silikon. Många kopior och varianter som bygger på samma idé har skapats efter denna. Men detta är det enda originalet!

 • Moon Mousse

  Moon Mousse grundades i Los Angeles av Barbara, Tess and Pico. Moon Mousse är stolta över att kunna skapa handgjorda kvalitetsprodukter med lokalt ursprung. Tess, Barbara and Pico innehar den rätta kombinationen av kreativitet, intelligens och erfarenhet som gjorde det möjligt att för dem att göra Moon Mousse till verklighet.

 • Tangle Teezer

  Efter att ha jobbat flera år på salnonger och insett behovet av en snabb och enkel hårborste som kunde reda ut håret utan att dra och slita i håret, fick Shaun en snilleblixt som drog igång utvecklingen av det första professionella utredningsredskapet. Sedan lanseringen av den originella tangle teezern har det kommit ut flera olika nya redskap i alla möjliga färger och former.

 • Tweexy

  Skaparna Liz och Mark ville hitta ett problem att lösa. Och eftersom nagellack är en av de mest använda skönhetsprodukterna värden över, så de valde att fråga runt om vilka problem man hade när man lackade sina naglar. Det visade sig att spill, droppar, välta flaskor och svårighet att nå flaskans botten var vanliga problem. De berättade om skakiga händer, kladd, fläckar och att ständigt sträcka sig efter flaskan. De visste inte riktigt var de skulle placera flaskan när de satt i bilen, på stranden, i sängen, i soffan, i badkaret, på ofentliga toaletter, på jobber, i skolan, på bussen eller tåget, på flygplatsen... överallt! De ställde sig frågan; "Varför fanns det ingen bra nagellackshållare? En som var liten, mjuk, bekväm, enkel att använda, trendig, färggrann, och framförallt... användbar och lätt att ta med sig." Andra nagellackshållare som redan fanns på marknaden var av dålig kvalitet, luktade illa, billiga, opraktiska och de var varken snygga eller roliga att använda. Så därför började de utveckla det som idag kallas Tweexy!

 • Vera Mona

  Vera Mona är skaparen av den originella Color Switch och Cake & Bake sponge.
  Den ursprungliga innovationen Color Switch designades i LA av Letty Cabrera Calvo. Historien bakom företagets första uppfinning kom från frustrationen av att ständigt behöva flera olika sminkborstar när man applicerade ögonskugga. Det fanns ingen produkt som gjorde det möjligt att rengöra favoritborstarna omedelbart efter användning. Därmed var konceptet Color Switch skapat!

 • X-brush

  Tisdagen den 2 maj 2017 vann X-brush i TV-programmet “Jakten på Storsäljaren” i Ullared. Vinsten var att hamna på bästa försäljningsplats på Gekås i Ullared.
  Senare samma år vann X-brush även avsnitt 139 av "Businesspodden", med Therése Lindgren. 

  Allt började julen 2008, när Ulla E Ramstedt skulle på fest och tänkte måla sina naglar. Det visade sig att hon hade 6 stycken rosa lack, alla var halvfulla och hon ville helt enkelt inte köpa ett 7:e rosa lack. Så istället målade hon första handens naglar, skakade lite, skruvade upp och skruvade ner flera gånger för att få tag på lacket. När hon sedan skulle måla den andra handens naglar på samma sätt (naturligtvis innan det hade torkat), så förstördes några av de redan målade naglarna. Då utbrast hon högt: “Kan man inte bara skruva ut penseln precis som man gör med ett läppstift!” och det var så allt började.